Reactie plaatsen

Lieve Gasten, 

Hieronder vind u een paar reviews van onze gasten. We waarderen het zeer wanneer er een reactie wordt achtergelaten!

 

Arjan Berens – arjanberens@hotmail.com

4 maanden geleden 

Afgelopen weekend ons jaarlijkse familieweekend bij de Berenshoeve gehouden. In een woord: fantastisch! De accommodatie nodigt gezelligheid uit. Van alle gemakken voorzien, ondanks grootte zeer knus ingericht. Tel daarbij de luxe van privé sanitair en het feit dat alles zeer schoon is bij op en je voelt je thuis! We hadden geluk met het weer, maar ook als dit niet zo was geweest is er meer dan genoeg ruimte zowel binnen als onder de overkapping buiten om je te bewegen. We hebben dan ook meteen voor komend jaar geboekt!! Kan me er alweer op verheugen!

 

Leonie – leonie-nijhof@outlook.com

5 maanden geleden 

Lieve familie, bedankt voor het prachtige weekend. Wij hebben ons vrienden weekend bij jullie mogen doorbrengen. We waren met 23 personen en in elke leeftijdscategorie. Gelukkig is er voor elke leeftijd wel iets te doen. 
Wat een mooie accommodatie hebben jullie gemaakt. Iets waar jullie met recht trots op mogen zijn. Het weer viel helaas op de laatste dag wat tegen maar gelukkig was er genoeg vertier te vinden in het huis. 

Wat ook echt als een enorme pluspunt en van meerwaarde werd ervaren was de privé sanitair per slaapkamer, wat een luxe en wat fijn. 
Bedankt voor de goede zorgen en wellicht tot volgend jaar. Groetjes leonie en de andere 22 personen 😄

 

Tim de Ruiter – timderuiter6@gmail.com

5 maanden geleden 

Wij hebben in augustus ons vriendenweekend mogen vieren bij de Berenshoeve. Ik spreek voor ons allemaal als ik zeg dat wij een fantastisch weekend hebben beleefd. 

De gezamenlijke ruimte is ruim opgezet en is enorm sfeervol. Het was perfect voor ons gezelschap, maar ook voor een familieweekend. De ruime veranda met vrij uitzicht was perfect voor een gezellige BBQ, weer of geen weer. De slaapvertrekken zijn strak ingericht en voorzien van eigen badkamers. Dit was top! De ruime opzet van de gehele accommodatie en bijbehorende speeltuin/grasveld bood zowel momenten van gezellig samen zijn, maar ook momenten waarop iedereen zijn of haar eigen ding kon doen.

Het contact en de gastvrijheid van de familie Berens was top! We hebben alles in overleg kunnen regelen. Onze complimenten voor de manier waarop ze de privacy respecteren, maar toch betrokken zijn om een goede ervaring van het verblijf te geven. 

De Berenshoeve krijgt van ons 5 sterren en we hopen hier wellicht in de toekomst nog eens terug te komen!

Groetjes,
Tim

 

Veronique de Ruiter – tlek@caiway.nl

6 maanden geleden 

Fietsend door Drenthe kwamen wij in de Berenshoeve terecht. Een heerlijk gastvrij onthaal. Ondanks de corana maatregelen was het super relaxt en gezellig. S'avonds werden er zelfs activiteiten georganiseerd. Fantastische kamers: aan iedere detail is aandacht besteed. Bij het vervolgen van onze fietstocht bleek ik iets vergeten te hebben in mijn kamer en bij thuiskomst, lag het al in de bus. Wat een gastvrijheid. Dank voor alles. Veronique, Donne en Gert en wellicht tot ziens.

 

De Berenshoeve – info@deberenshoeve.nl

6 maanden geleden 

Dag Lieve gasten, Ik heb per ongeluk een aantal reacties in dit gastenboek verwijderd. Jullie hebben zo veel mooie en warme reacties gegeven. Moeite genomen iets leuks te schrijven en te omschrijven hoe u De Berenshoeve heeft ervaren. Het zou ontzettend waardevol voor ons zijn wanneer u nog een reacties kunt achter laten? Ik kan het helaas niet meer terug zetten. Alvast vriendelijk bedankt, Familie Berens

 

Familie van Noord   dagen geleden

Het pinksterweekend in De Berenshoeve geweest! Iedereen heeft het heerlijk gehad. Wat een goede tuin om in te spelen en ook binnen erg mooi. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Volgend jaar komen we graag terug!!!